Onze Bed & Breakfast

Na jaren gefantaseerd te hebben over een eigen Bed & Breakfast is het gelukt!

In het prachtige Noord Holland, met aan de ene kant het IJsselmeer en Markermeer en aan de andere kant de prachtige Noordzee . Natuurlijk niet te missen, die mooie Wadden bovenin Noord Holland met het gezellige oer Hollandse eiland Texel. West Friesland, zoals de streek officieel heet, is een prachtig gebied om bijvoorbeeld te fietsen, de kaasmarkt van Alkmaar te ontdekken, door het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen te struinen of op een van de heerlijke terrassen te ontspannen, het kan hier allemaal.

Waar staat Chez Bob voor? Een leuke vakantie, genieten, zorgeloos zijn, relaxen, lol, vrijheid, bijkomen en terugkijken op een mooie tijd.

De kamers zijn uitgerust met vele faciliteiten als een Nespresso apparaat, waterkoker, privĂ© douche en toilet, wifi en digitale tv. Daarnaast nog een extra openbare ruimte waar men elkaar kan treffen om gezellig een spelletje te doen, een spannend boek te lezen of gewoon lekker bijkletsen.

Waarom we Chez Bob heten? Als je Bob ontmoet hebt begrijp je waarom….. Hartelijke groet en hopelijk tot ziens! Fred, Myrna & Bob