De omgeving

Noord Holland  heeft veel te bieden. Beroemde toeristische trekpleisters zoals Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Volendam, Zaanse Schans, de bloeiende tulpenvelden, het prachtige Noordzeestrand, het IJsselmeer en ga zo maar door.

U kunt talrijke musea bezoeken of u heerlijk uitleven bij een van de vele watersportmogelijkheden in de omgeving. …..Het ligt allemaal binnen handbereik. Vanaf Chez Bob kunt u gemakkelijk de omgeving ontdekken. Met de auto, per trein of natuurlijk gezond op de fiets.

Wat dacht u van een bezoek aan het meest beroemde vissersdorp  van Nederland, Volendam. Of heerlijk fietsend langs de talrijke bloembollenvelden wanneer deze mooi in bloei staan? Zonnebaden op een van de prachtige zandstranden langs de Noordzee en daarna flaneren over de boulevards. Zeilen op het IJsselmeer eindigend bij een van de vele restaurants die de authentieke vissersdorpen rijk zijn? Het kan allemaal!

Om te genieten hoeft u natuurlijk niet ver weg, in de nabije omgeving van Chez Bob is er genoeg te ontdekken en te beleven.

De gezellige haven van Enkhuizen met de talrijke terrassen en restaurants nodigen u zeker uit om plaats te nemen en te genieten van een lekker hapje of drankje.
Een mooie boottocht op een van de vele vissersboten of varend over het mooie IJsselmeer naar de nostalgische vissersdorpen Stavoren of Urk is  een aanrader!

Het Openlucht museum van Enkhuizen geeft u een blik in het verleden. Hoe leefde men vroeger in de vissersdorpen rondom het IJsselmeer?
U kunt de kleine huisjes van binnen bezoeken en de oude ambachten aanschouwen.

Ook de kleinste vakantiegangertjes komen niets te kort want in Sprookjesland Enkhuizen kunnen ze heerlijk ravotten, fantaseren en genieten.

Kinderen in het veld
Haven
Enkhuizen
Weiland
Molen